Orientering omkring foreningen “Handicappede børn og unge uden diagnose´´

Kære forældre til elever på Fenskær Efterskole. Vi er blevet opmærksom på en forening som måske kan være af interesse for nogle af jer. Når man har et barn som falder lidt uden for normalgruppen, kan man nemt komme til at føle sig isoleret og alene med sine problemer. Her kan foreningen ``Handicappede børn og unge uden diagnose´´ være en hjælp.

Foreningen tager hånd omkring hele familien, og laver også arrangementer for både de unge, deres søskende og forældre. Det er ofte hele familien der er påvirket, når tingene ikke bare går lige efter en snor.

Der er et familiearrangement først i næste måned, og vil man gerne deltage skal man melde sig ind i foreningen. Man kan læse mere om foreningen og deres arrangementer her ``Handicappede børn og unge uden diagnose´´

Teksten nedenfor er taget fra foreningens hjemmeside.

Handicappede børn og unge uden diagnose er en landsdækkende forældreforening, som har til hovedformål dels at samle forældre til handicappede børn og unge uden diagnose, samt arbejde for, at indsamle viden om diagnoseproblematikken og oplyse om besværligheden om ikke, at kunne få stillet en diagnose på sit anderledes barn.

Niels

Fenskær Efterskole