Stigmatiseringen af en gruppe unge.

Fenskær efterskole er vi meget enig med Jørgen Lehmann Petersen, formand i foreningen Ligeværd. Han giver udtryk for, at en stor del af den nuværende symbolpolitik uhensigtsmæssigt rammer vores gruppe af sårbare unge.

De bliver gennem de nye love straffet for en ugennemtænkt politik, som i udgangspunkt skulle ramme andre grupper. Sidst er det ghettoplanen som vel er et forsøg på at begrænse bandeproblematikken, og skabe en større grad af integration i samfundet. Det rammer bare en del af vores unge, som nu ikke kan få en bolig i de områder som der er registreret som ghettoer.

Jørgen Lehmann Petersen skriver bl.a. ''Symbolpolitikken er et udtryk for en umenneskeliggørelse, hvor det enkelte menneske forsvinder i beslutningerne. Graden kan være forskellig, men symbolpolitikken er åbenbart en resistent virus, der griber om sig, på tværs af partierne.''

Læs hele artiklen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *